Düzgüner Mekanik

Hakkımızda

Düzgüner Hakkında

Düzgüner Mekanik Hakkında

2014 yılından beri endüstriyel tesis, fabrika, konut, villa, yurt, hastahane, otel, okul, mağaza, şantiye, gibi yapıların ulusal ve uluslar arası standartlar çerçevesinde mekanik tesisatlarının projelendirme ve uygulamaları konularında hizmet vermekteyiz. Düzgüner mekanik ayrıca mineral meyve ve bitki  kurutma tesisleride kurmaktadır.

Kalite

Güven

Yenilik

Müşteri Memnuniyeti

Değerimiz

Ürün ve hizmetlerimizde
kalite vazgeçilmezdir.

Düzgüner Mekanik olarak, kaliteli ürün ve hizmetlerimizle sizlere güvenli ve konforlu bir ısıtma deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Kaliteye olan bağlılığımız, yıllar süren tecrübemiz ve sürekli gelişim ile desteklenmektedir.

Vizyonumuz

Dünya çapında tanınan ve güvenilen bir marka olarak, ısı pompası teknolojisinde yenilikçi çözümler sunarak sektördeki lider konumumuzu pekiştirmek.

Misyonumuz

Müşterilerimize, en yüksek kalite standartlarına sahip, enerji verimli ve çevre dostu ısı pompası çözümleri sunmak.

Neden Biz?

Uzmanlık ve Tecrübe

2014 yılından bu yana ısı pompası teknolojisinde uzmanlaşmış bir ekibe sahibiz. Sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübemizle, müşterilerimize en uygun ve yenilikçi çözümleri sunuyoruz.

YÜKSEK KALİTE

Düzgüner Mekanik olarak, kaliteyi her zaman en ön planda tutuyoruz. Ürünlerimizin dayanıklılığı, performansı ve uzun ömürlü olması için en iyi malzemeleri ve en son teknolojileri kullanıyoruz.

Özellikler ve Avantajlar
100%
Kullanım Alanları ve Uygulamalar
100%

Biz Kimiz

Türkiye'de enerji verimli ve çevre dostu ısı çözümleri sunuyoruz.

Güvenliğimiz

ürünlerimizin güvenliğini en yüksek standartlarda sağlıyoruz.

Sürecimiz

her adımda titizlikle çalışıyoruz. İhtiyaç analizi, ürün seçimi, kurulum ve bakım süreçlerimizle ve müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.